TRAGIČAN DAN U SRBIJI: Krvničko ubistvo, prebijanje maloletnika i jezivo nasilje u porodici!

Autor:

Hronika

28.02.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo na teritoriji Vojvodine čak dva života su ugašena.

TRAGIČAN DAN U SRBIJI: Krvničko ubistvo, prebijanje maloletnika i jezivo nasilje u porodici!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Nebojša Mandić

Srbiju su za nešto više od 24 sata potresli događaji zbog kojih je policija imala pune ruke posla, a samo na teritoriji Vojvodine čak dva života su ugašena. 

UBISTVO U BAČKOM GRADIŠTU


Srbiju su potresli događaji koji su za samo nešto više od 24 sata izazvali uznemirenost i strah. Jedan od najtragičnijih događaja desio se u Bačkom Gradištu, gde je muškarac (33) brutalno ubio svoju vanbračnu suprugu (30). Nesrećna žena je izgubila život nakon što ju je muškarac ubo nožem u grudi, pri čemu se sečivo slomilo, ostavljajući ga zabadeno u telo žrtve. Uz to, krvavi tragovi su ostali ispred ulaza u kuću i na komšijskoj kući, ostavljajući zastrašujući prizor.

NASLJE U BEOGRADU

U Beogradu su se dogodila dva napada na bivše partnerke, jedan u centru grada, a drugi u Zemunu. Muškarac (44) je uhapšen zbog nasilja u porodici u centru Beograda, gde je vređao, omalovažavao i pljuvao svoju bivšu suprugu (38), preteći joj da će je ubiti. U Zemunu, muškarac (61) je nasrnuo fizički na svoju suprugu (50), vukući je, gurajući i šutirajući je u stomak. Oba slučaja su završila hapšenjem vinovnika, a istraga je u toku.

NASILJE NAD MLADIMA U MLADENOVCU

U Mladenovcu, 14-godišnji dečak je brutalno pretučen, pri čemu mu je slomljena vilica. Napadač, tinejdžer (19), prvobitno je lagao policiji i majci žrtve, tvrdeći da je dečak pao niz stepenice. Međutim, istina je otkrivena kada se pojavio svedok, otkrivajući da je malo stariji tinejdžer iz komšiluka pretukao dečaka. Ovaj slučaj je takođe prijavljen nadležnom tužilaštvu.

MISTERIOZNA SMRT U KIKINDI

U Sajanu kod Kikinde, telo muškarca (55) je pronađeno u dvorištu kuće, a okolnosti njegove smrti još uvek nisu poznate. Komšije su čule detonaciju, ali detalji o uzroku smrti biće poznati nakon obdukcije. Supruga nastradalog čoveka nije mogla da pruži konkretnije informacije, ističući da čeka rezultate obdukcije i istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading