NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI! Automobil završio PREVRNUT na putu između Rušnja i Ripnja!

Autor:

Hronika

07.03.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta je poslata ekipa Hitne pomoći.

NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI! Automobil završio PREVRNUT na putu između Rušnja i Ripnja!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Danas popodne, na Ibarskoj magistrali između Rušnja i skretanja za Ripanj, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedan automobil završio prevrnut na putu.

Hitna pomoć je odmah poslata na lice mesta kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć, prenosi Telegraf.

Apel vozačima na oprez

Ova nezgoda još jednom podseća sve učesnike u saobraćaju na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje sa povećanom pažnjom, pogotovo na deonicama gde je veća gustina saobraćaja. Apeluje se na vozače da budu pažljivi i odgovorni kako bi se smanjio broj saobraćajnih nezgoda.

Uticaj saobraćajnih nezgoda na putnu bezbednost

Saobraćajne nezgode poput ove imaju značajan uticaj na putnu bezbednost i mobilnost u saobraćaju. Prevencija saobraćajnih nezgoda zahteva stalnu pažnju i angažovanje svih učesnika u saobraćaju, kao i efikasnu reakciju hitnih službi u situacijama kada do nezgoda dođe.

Saobraćajne nezgode su ozbiljan problem sa kojim se suočavamo na putevima svakodnevno. Važno je da svi učesnici u saobraćaju budu svesni svoje odgovornosti i preuzmu mere opreza kako bi se smanjio broj nezgoda i povređenih. Hitna pomoć i saobraćajna policija su ključne karike u reagovanju na ovakve situacije i njihova brza intervencija može spasiti živote i umanjiti posledice saobraćajnih nezgoda.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading