ŠOKANTNO: Muž drvenom cepanicom ubio bivšu suprugu, a onda počinio samoubistvo!

Autor:

Hronika

27.03.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima, radi se obdukcija da li je smrt nastala od udaraca ili davljenja.

ŠOKANTNO: Muž drvenom cepanicom ubio bivšu suprugu, a onda počinio samoubistvo!

Foto: Društvene mreže

Radovan Dimitrov (46) izvršio je stravično ubistvo u Staparu, kada je drvenom cepanicom udarao po glavi u dnevnoj sobi svoju bivšu suprugu Ivanu Harangozu (39), te je ostavio u krevetu, a potom otišao u šupu i obesio se!

Prema saznanjima, iz tog razloga se radi obdukcija da li je smrt nastala od udaraca ili davljenja.

Podsetimo, sin Radovana Dimitrova (46) i Ivane Harangoz istpričao je za medije da ga je deda jutros oko 6 sati ujutu da iz Novog Sada dođe u selo.

Bio sam u Novom Sadu kada me je deda pozvao da dođem kući. Nije mi odmah rekao šta se desilo. Samo mi je rekao da mame i tate nema. Prvo što sam pomislio je da su oni otišli preko da rade, pošto to je jedno mesec dana bila priča da će ići preko da rade. Svi su mi saučešće davali. Oko 10 sam zvao babu da mi ispričašta se desilo - ispričao je sin.

Naime,  muškarac koji je u Staparu pored Sombora ubio suprugu, a potom presudio sebi, bio je pomoćni radnik u jednoj seoskoj pekari, a zločinu je prethodilo ročište za razvod braka.

U petak su supružnici bili u sudu i sumnja se da su narušeni porodični odnosi bili okidač za zločin.

Radovan je radio u pekari u Somboru i bio je vredan i pošten radnik i čovek. Ivana je radila u pilani i za nju se govorilo da je imala ljubavne afere u toku braka sa Radovanom. Njihova deca važe za lepo vaspitanu. Najstarije dete im je sin koji je na fakultetu i više ne živi u porodičnom domaćinstvu. Ćerka je srednje dete i ona ide u prvi razred srednje škole, dok je mlađi sin para u petom razredu osnovne škole -  ispričao je dobroobavešteni izvor Republike iz Sombora. 

Prema saznanjima, iza ovog bračnog para je ostalo troje dece.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading