OVO JE PORODICA MANIJAKA KOJA JE TVRDILA DA DRŽE MALU DANKU ILIĆ U PODRUMU! Tvrde da znaju gde je, tražili 25.000 EVRA!

Autor:

Hronika

28.03.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić (2) nestala je pre tri dana, u utorak popodne, dok je bila s majkom i bratom.

OVO JE PORODICA MANIJAKA KOJA JE TVRDILA DA DRŽE MALU DANKU ILIĆ U PODRUMU! Tvrde da znaju gde je, tražili 25.000 EVRA!

Foto: klix.ba

Federalna uprava policije (FUP) izvršila je munjevitu akciju lociranja i hapšenja tri osobe iz Hadžića zbog njihovih tvrdnji da su povezane sa nestankom dvogodišnje devojčice iz Srbije. Beogradski Interpol je zatražio hapšenje tri osobe sa područja Kantona Sarajevo, koje su iznele tvrdnje da znaju gde se nalazi nestala devojčica Danka Ilić, tražeći za to iznos od 50.000 KM (oko 25.000 evra).

Istražitelji Odseka za sajber kriminal uspešno su locirali osumnjičene uz pomoć njihove IP adrese, nakon čega su izvršena hapšenja. Pretražena je i njihova okolina, ali devojčica nije pronađena. Trenutno je u toku kriminalistička obrada nad T. B. (2002.), M. T. (2001.) i Z. T. (1972.), dok se proveravaju njihove tvrdnje da su povezani sa nestankom dvogodišnje devojčice.

Danka Ilić (2) nestala je pre tri dana, u utorak popodne, dok je bila s majkom i bratom. Policija je odmah pokrenula potragu, ali bezuspešno. Roditelji su ispitivani, a otac će biti podvrgnut poligrafskom ispitivanju, dok majka, koja je trudna, trenutno nije u mogućnosti da se podvrgne istom.

Vatrogasci su se večeras vratili na mesto njenog nestanka kako bi nastavili sa čišćenjem terena i okoline, dok istražitelji nastavljaju sa intenzivnim radom na ovom slučaju nestanka male Danke Ilić.

Roditelji nestale devojčice već više od pet sati se nalaze u policiji gde traje njihovo saslušanje u svojstvu građana.

Situacija se razvija brzo, a javnost ostaje u iščekivanju novih informacija o ovom alarmantnom slučaju nestanka male Danke Ilić. Mediji i nadležne službe nastavljaju sa intenzivnim radom u cilju pronalaženja nestale devojčice. Nastavićemo da pratimo ovu dramatičnu situaciju i obaveštavamo javnost o svim novim detaljima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading