OVAKO IZGLEDA TUNEL NA MESTU GDE JE DANKA NESTALA: Pripadnici MUP-a ispod Banjskog Polja tragaju za devojčicom (FOTO)

Autor:

Hronika

29.03.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od momenta prijave nestanka, 26. marta, u potrazi za Dankom Ilić učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

OVAKO IZGLEDA TUNEL NA MESTU GDE JE DANKA NESTALA: Pripadnici MUP-a ispod Banjskog Polja tragaju za devojčicom (FOTO)

Foto: MUP

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, nastavljaju intenzivnu potragu za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je nestala pre više od 70 sati. Nakon detaljne pretrage tunela, podzemnih kanala i šahtova dužine oko 4,5 kilometara u rejonu Banjskog polja do grada Bora, nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao na prisustvo devojčice na tom području.

Od momenta prijave nestanka, 26. marta, u potrazi za Dankom Ilić učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova. Oni su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje Banjskog Polja, koje obuhvata površinu od oko 10 kvadratnih kilometara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku dvogodišnje Dankom Ilić i utvrđivanju svih okolnosti njenog nestanka. Uz podršku specijalističkih timova za spasavanje iz ruševina, ova akcija sprovodi se sa punom pažnjom i angažovanjem kako bi se dete pronašlo što pre.


Nestanak dvogodišnje Dankom Ilić izazvao je veliku zabrinutost u zajednici, te su se mnogi građani pridružili potrazi pružajući podršku i pomoć u nadi da će se devojčica uskoro pronaći. Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe značaj saradnje sa građanima u ovakvim situacijama, te poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju da je podele sa nadležnim organima.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić i dalje je u toku, uz intenzivan rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i specijalističkih timova za spasavanje iz ruševina. Nadamo se da će uskoro biti pronađena, a podrška i angažovanje zajednice u potrazi su od velikog značaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading