ŽENA IZ KALUĐERICE OTIŠLA KOD ĆERKE, A KAD SE VRATILA KUĆI ZATEKLA HAOS: Lopov odneo vrlo čudne stvari iz stana!

Autor:

Hronika

20.04.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogorčena žena odlučila je da upozori svoje sugrađane putem Fejsbuk grupe "Žene Kaluđerice".

ŽENA IZ KALUĐERICE OTIŠLA KOD ĆERKE, A KAD SE VRATILA KUĆI ZATEKLA HAOS: Lopov odneo vrlo čudne stvari iz stana!

Foto: Shutterstock

Žena iz Kaluđerice doživela je pravu dramu kada se vratila kući nakon posete svojoj ćerci. Naime, zatekla je razvaljena ulazna vrata, a unutar kuće je zatekla potpuni haos - lopov je odneo različite vredne predmete, ostavivši prazne kutije i veliku štetu iza sebe.

Ogorčena žena odlučila je da upozori svoje sugrađane putem Fejsbuk grupe "Žene Kaluđerice". Podelila je fotografije stana nakon izvršene krađe i premetačine, ističući da je lopov odneo čak i neke neobične predmete poput kotla za grejanje, escajga koji se koristio samo za slave, kao i razne vrste alata i čokolade.

- Dragi sugrađani Kaluđerice, htela sam da vas obavestim da čuvate vaše kuće i stanove, da i vas ne posete lopovi kao mene. Tako da sve što smo sticali godinama, većinu su ukrali. Napravili su mi veliku štetu. Razvalili su vrata koja ne mogu da se poprave. Ukrali su mi kotao za grejanje, televizor, kameru, kožnu jaknu, dve mesoreznice, puno alata, bušilice, kablove, jedan pozlaćeni escajg koji se koristio samo za slave, jedan novi koji nikad nije korišćen, peglu, testere, šampone, toster, čokolade, pića razna i još mnogo toga. Dosta stvari je izvadio iz kutija i ostavio mi prazne kutije. Ali, policija i forezničari će dati sve od sebe, jer se zna da je neke moje stvari nudio po komšiluku da ih proda - napisala je ogorčena žena na ovoj mreži.

Članovi grupe "Žene Kaluđerice" bili su šokirani i iznenađeni ovim događajem. Mnogi su izrazili svoje zaprepašćenje time što niko nije čuo lopova ili reagovao na neki način. Jedna članica je čak istakla da je ovo dokaz da je ljudskost odavno nestala, dok je druga izrazila žaljenje i dodala da će lopovi verovatno sve to pokušati prodati na buvljaku.

- Ovo je dokaz da je ljudskost odavno nestala. Nije moguće da ovo niko nije video i čuo... - napisala je jedna članica grupe, a druga dodala.

- Bukvalno! Neko izneo kotao, a da ga niko video nije... Užas u šta se pretvaramo

- Sve će oni to na buvljaku da prodaju. Baš mi je žao. Hvala na upozorenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading