PROVALIO U GARAŽU AUTO-ŠKOLE, PA UKRAO MOTOCIKL: Uhapšen muškarac (48) iz Velike Plane!

Autor:

Hronika

22.04.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ga je brzim i efikasnim operativnim radom pronašla i uhapsila.

PROVALIO U GARAŽU AUTO-ŠKOLE, PA UKRAO MOTOCIKL: Uhapšen muškarac (48) iz Velike Plane!

Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikoj Plani, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, rasvetlili su tešku krađu počinjenu noćas u jednoj auto-školi i uhapsili osumnjičenog M. M. (48) iz Velike Plane.

On se sumnjiči da je noćas provalio u garažu auto-škole u Velikoj Plani i ukrao motocikl za obuku vozača, a policija ga je brzim i efikasnim operativnim radom pronašla i uhapsila. Nađen je i motocikl koji je vraćen vlasniku.

Protiv osumnjičenog će, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava.

Da podsetimo, još jedna krađa dogodila se kada su inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku intenzivnim radom početkom meseca uspeli da rasvetle tešku krađu sa krova Opšte bolnice i podneće krivične prijave protiv dva muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Muškarci starosti 20 i 17 godina se sumnjiče da su početkom aprila ove godine ukrali table bakarnog lima sa krova bolnice, potvrđeno je u čačanskoj policiji.

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku su uložili intenzivan rad kako bi rasvetlili tešku krađu sa krova Opšte bolnice. Njihov trud je rezultirao otkrivanjem osnova sumnje da su dva muškarca izvršila ovo krivično delo.

Osumnjičeni muškarci se sumnjiče da su izvršili krađu sa krova Opšte bolnice u Čačku, čime su ugrozili sigurnost i integritet ove zdravstvene ustanove. Njihovo postupanje je izazvalo zabrinutost u lokalnoj zajednici i pokrenulo intenzivnu istragu nadležnih organa.

Skoro je bilo i u Beogradu hapšenje zbog teške krađe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading