SRBIN U ŠVAJCARSKOJ POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU SUPRUGU! Krenuo da je zapali, pa je ubadao nožem - BRANIO SE DA JE SAMO ŽELEO DA JE "UPLAŠI"!

Autor:

Hronika

23.04.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo nasilje!

SRBIN U ŠVAJCARSKOJ POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU SUPRUGU! Krenuo da je zapali, pa je ubadao nožem - BRANIO SE DA JE SAMO ŽELEO DA JE "UPLAŠI"!

Foto: Shutterstock

Srbin koji živi u naselju Lucern od decembra 2019. godine odvojeno od svoje sada već bivše supruge i njihovog sina, vraća se u bivši porodični stan u aprilu 2021. godine i pokušava da ubije svoju bivšu partnerku, prema uverenju javnog tužioca.

On se sada nalazi na ranom lečenju na Psihijatrijskoj klinici i suočava se sa optužbama za pokušaj ubistva, višestruko nasilje i pretnje vlastima i zvaničnicima pred krivičnim sudom u Lucernu.

Prema optužnici, 14. aprila 2021. godine uveče, Srbin je zgrabio kuhinjski nož i sprej za čišćenje kočnica, odvezao se do porodičnog stana i napao svoju bivšu suprugu. Upalio je sprej i usmerio ga ka njoj, zapalivši njenu jaknu i kosu. Žena je uspela da pobegne u kupatilo, gde je ugasila vatru, ali Srbin je nije puštao. Nastavio je da pokušava da je zapali ispod vrata kupatila, a zatim je razvalio vrata i pokušao da je ubode kuhinjskim nožem. Žrtva je uspela da se odbrani rukama i zadobila je poskotine.

Policija je ubrzo stigla i uhapsila Srbina, koji priznaje deo optužbi ali tvrdi da je samo želeo da je uplaši.

Mesec dana kasnije, Srbin je pokušao da pobegne od policije kada su došli da uzmu medicinsku dokumentaciju iz njegovog stana, pružajući otpor i povredivši policajce. Na suđenju, Srbin je izjavio da se kaje zbog svojih postupaka i da je u trenutku napada bio pod uticajem alkohola.

Sudski postupak je u toku, javlja Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading