OVAJ MUŠKARAC JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NARKO-DILERA LUKE RADULOVIĆA!

Autor: Republika

Hronika

20.04.2018

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen, koji je sedeo sa Lukom Radulovićem (37) neposredno pre njegovog ubistva u kafiću "Ispod mosta", našao se na listi osumnjičenih! U policiju na informativni razgovor pozvani su zaposleni u kafiću i 15 gostiju, koje je policija tamo zatekla neposredno posle likvidacije, koja se dogodila 18. aprila oko 1.30 sati u Crnogorskoj ulici, ispod Brankovog mosta.

Foto: facebook.com/Luka Radulović
Luka Radulović

Biznismen, koji je bio u bliskim odnosima s ubijenim, izjavio je u policiji da ga za Luku veže dugogodišnje prijateljstvo i da nikada nisu poslovno sarađivali.

- Bio je vrlo potresen. Objasnio je da je kratko sedeo sa Lukom u kafiću i da su samo ćaskali. Bio je izričit da je posle razgovora napustio privatnu žurku i da nema nikakve veze s pucnjavom - kaže izvor blizak istrazi. 

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je u sredu posle ubistva privela više momka i odvela ih u sobu za prepoznavanje, ali su svedoci tvrdili da ih nisu videli u kafiću.

- Svedoci su kao papagaji tvrdili da nisu videli ko je pucao u Luku. Zanimljivo je da su svi ponavljali da su tek naknadno saznali da je neko ubijen. Govorili su da niko nije video kako je došlo do pucnjave i da su zalegli kada je ispaljen prvi metak. Tek kada je pucnjava prestala, shvatili da je Luka pogođen, jer jedino on nije ustao s poda - objašnjava sagovornik za Alo. Prema njegovim rečima, policija je pregledala snimke s okolnih sigurnosnih kamera, a akcenat je stavljen na jednu koja snima automobile, koji iz Karađorđeve ulaze u Crnogorsku ulicu.

- Snimak te kamere pokazuje automobile koji su neposredno posle ubistva ušli u Crnogorsku ulicu. Sumnja se da je neko od njih odvezao ubicu, zbog čega se obavlja razgovor sa vlasnicima automobila, koji su identifikovani. Za sada postoji sumnja da je ubica bio dobro obavešten o kretanju Radulovića, kao i o njegovim navikama, što ukazuje da je sve unapred bilo isplanirano - navodi sagovornik.

Više timova inspektora radi na ovom slučaju, a istragom su obuhvaćeni ljudi iz obezbeđenja, trgovine narkoticima i zelenašenje.

- Opšte je poznato da je Luka osuđen na tri godine robije posle nagodbe i priznanja da je dilovao kokain. Posao obezbeđenja klubova bio je idealna pozicija za posao s drogom, zbog čega se sumnja da je neko hteo da mu ga preotme. Postoje indicije da se Luka bavio novčanim pozajmicama ili da je ubirao dugove za blisku osobu, pa se proverava da li se u tom poslu nekome zamerio. Ne isključuje se mogućnost da ga je neko iz suparničke ekipe likvidirao da bi ga eliminisao kao konkurenciju na narko -tržištu. Posle njegovog dogovora sa tužilaštvom o sporazumnom priznanju krivice, mnogima je bio trn u oku - objašnjava sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading