STRAVIČNO: Jelena iz Kosjerića zaklana uoči godišnjice sahrane svog muža!

Autor: Republika

Hronika

08.05.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Grbić (38) koja je zaklana u Kosjeriću je imala strašniju sudbinu nego što možemo i da zamislimo. Ceo život se mučila, sahranila muža, sama izdržavala decu, a onda je pred sam kraj trpela fizičko i psihičko maltretiranje Ivana Radovanovića koji ju je na kraju zaklao.

Foto: facebook.com/printscreen
Krvolok Ivan Radovanović i zaklana Jelena Grbić

Jelena je udovica Milijana Grbića koji je preminuo pre četiri-pet godina, a zla kob je da je ona stradala uoči godišnjice njegove sahrane. U braku sa njim izrodila je sinove Dejana (17) i Darka (12), i nastavila je sa decom živi u njegovoj kući u Kosjeriću. Tu je i tragično skončala.

Kako kažu u komšiluku, Jelena je nakon muževljeve smrti imala jednu vezu pre nego što je upoznala Ivana Radovanovića, takođe iz Kosjerića, sa kojim je imala vezu od par meseci iz koje se izrodio mali Davor (3). Ni sa njim nije pronašla sreću, samo probleme. Meštani kažu da ju je zlostavljao i da mu je bio zabranjen prilazak Jeleni.

- Čuli smo da je najstariji sin otrčao u Dom zdravlja koji je 50 metara od njih i pozvao lekare. Oni su odmah došli, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa, Ivan joj je prerezao vrat - pričaju meštani za Blic.

Policiji je hitna pomoć prijavila zločin, oni su ubrzo došli i započeli potragu za osumnjičenim Radovanovićem. Pobegao je sa mesta zločina i za njim se intenzivno traga.

Jelena u okolini nema bliskih srodnika, tako da je troje maloletnih dečaka trenutno smešteno kod daljih rođaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading