SNS osudio SRAMOTNI NAPAD lidera SZS na policiju!

Autor: Republika

Hronika

13.09.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Beograda saopštio je da je sramno to što umesto da osude napad na pripadnike MUP-a u Vrbasu, koji časno i u skladu sa zakonom obavljaju svoj posao, lideri Saveza za Srbiju misle da su nedodirljivi i svojim izjavama jasno podržavaju nasilje nad njima.

RepublikaFoto: Public
Ilustracija

Iz GO SNS Beograda poručuju Savezu za Srbiju, koje nazivaju "Savez za pljačku i obmanu građana", kao i svim vođama tog saveza - Ðilasu, Jeremiću i Bošku Obradoviću, da je njihovo vreme u kome je partijska knjižica bila iznad zakona davna prošlost. 

To što su, kaže, sprečavali uklanjanje nezakonite letnje bašte Jeremićevog kafića ne opravdava Novakovićev napad na policiju.


- Građani i Beograda i čitave Srbije još jednom su na delu mogli da vide kako bi, ne daj Bože, izgledao povratak na vlast Ðilasa, Jeremića i Boška Obradovića, uverili su se da bahatosti ne bi bilo kraja, a da ne bi za tu bahatost odgovarali. Uverili su se i po ko zna koji put da su batine jedino sredstvo za obračun, i da se za njih pravda ''sprovodi'' na ulici, a ne u nadležnim institucijama kao u svim civilizovanim zemljama. Srbija je uređena zemlja, u kojoj zakoni jednako važe za sve, i niko nije iznad zakona - navodi se u saopštenju GO SNS Beograd.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Maja

13.09.2018 14:51

Treba ih strogo kazniti, baš zbog toga štp su funkcioneri jedne stranke, oni gradjanima treba da pokažu primer,a ne da tuku policajce.

Nk

13.09.2018 15:00

Slika i prilika opozicije. Sramno sta rade

Ivan Markovicbg

13.09.2018 15:03

Bando DOS-ovska!!!!!

Gordana

13.09.2018 15:07

Zaista treba da bude sramota celu opoziciju! Oni nisu zrtva, kako pokusavaju sebe da predstave, oni su nasilnici koji ometaju sluzbeno lice u vrsenju duznosti! Nasilnici koji jedino kroz silu znaju i pokusavaju da odbrane nelegalan objekat koji su sagradili.