(FOTO) ON JE NAPAO CECU!!!

Autor: Republika

Hronika

03.10.2018

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od napadača na kuću Svetlane Cece Ražnatović je Nemanja Arsenović.

Foto: MUP Srbije
Nemanja Arsenović

Nemanja Arsenović (31) zvani Arsa poznat je od ranije policiji.

Podsetimo, Arsenović je u januaru 2017. godine uhapšen i optužen za teško ubistvo u pokušaju nakon zbog pucnjave u kojoj je povređen i Nikola Vavić (27), brat vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića.

Sukob sa Vavićem

Naime, u jednom beogradskom noćnom klubu došlo je do sukoba uzmeđu Vavića i Miloša Nikolioća sa jedne,  Arsenovića i Lazara Vukićevića (26) s druge strane.

Kako su tada pisali mediji pozivajući se na informacije iz istrage, Vavić i njegov prijatelj provocirali su dvojicu mladića, pa je i u samom klubu došlo do guranja, ali ne i pucnjave.

Revoltirani, Arsenović i Vukićević sačekali su Vavića i Nikolića nakon zatvaranja kluba da izađu van i zatim su pucali pred očevicima.

Pun dosije

Inače, to nije jedino krivično delo koje mu se stavljalo na teret. Dosije mu je otvoren sa 14 godina, a do te 2000. do 2006. godine - dakle za nepunih šest godina - Arsenoviću je pisano čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice.

Te 2006. godine dobio je, međutim, prijavu za najteži zločin - teško ubistvo.

Arsenoviću je, naime, suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanje njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona "Marakana".

On je prvostepenom presudom osuđen na deset godina zatvora, dok su njegovi pajtosi Ilija Vilotić (35), Branimir Matić (34) i Aleksandar Miljić dobili po takođe 10, odnosno 11 i sedam godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading