DIREKTOR ROLS-ROJSA PRIZNAO: Bez BMW bismo bili mrtvi

Autor: b92.net

Razonoda

03.03.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor britanskog proizvođača luksuznih automobila Rols-rojsa Torsten Miler-Otvos priznao je da bi bez nemačkog BMW-a ova kompanija nestala.

RepublikaFoto: pixabay.com
RR ne bi beležio tako impresivne rezultate da nije pod okriljem bavarskog giganta

Rols-rojs beleži rekordne nivoe prodaje u poslednjih nekoliko godina, a pun pogodak je bio i prvi SUV u istoriji ove kompanije Kulinan. Proizvodnja ne može da isprati potražnju, zbog čega RR zapošljava dodatne radnike, a nijedan naručeni Kulinan nije u osnovnoj verziji.

Foto: pixabay.com

Međutim, RR ne bi beležio tako impresivne rezultate da nije pod okriljem bavarskog giganta, posebno zbog inženjerske i finansijske podrške iz Nemačke tokom pooštravanja emisionih propisa i bezbednosnih standarda.

- Drago mi je što smo deo BMW grupe, i mogu da kažem da bi Rols-rojs bio mrtav bez nje, ne bi više postojao. Ovaj brend, ovakvi mali dragoceni brendovi ne bi postojali da nemaju velikog proizvođača koji ulaže na vreme na dugoročan period, veoma skupu tehnologiju, da li je to električni ili autonomni sistem, da se ispune sve zakonske norme - rekao je Miler-Otvos.

Miler-Otvos naglašava da Rols-rojs nije samo uglađeni i prerađeni BMW niti će ikad biti modifikovani BMW, te da će uvek ostati veran svom nasleđu i DNK kodu.

- Ne postoji ništa važnije od osećaja i izgleda Rolsa, od onoga što dobijete za svoj novac. Naravno, ono što kupci ne vide, ne dodiruju, mi koristimo tehnologiju koju dobijemo od BMW grupe - zaključio je direktor Miler-Otvos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading