Zavirite u Audijevu fabriku iz svog doma

Autor: vrelegume.rs, republika.rs

Razonoda

08.04.2020

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Audi nudi zanimljiv način da popunite vreme, virtuelna tura obilaska fabrike.

RepublikaFoto: youtube.com/comeblog.it/printscreen
Foto: Ilustracija

Uprkos pandemiji i boravku kod kuće, kupci i fanovi mogu istražiti visokotehnološku proizvodnju Audija, online obilaskom fabrike u Ingolstadtu, koja je sada omogućena besplatno.

Svi koji su zainteresovani mogu da rezervišu interaktivnu turu, u određenom terminu, putem internet strane www.audi.stream i osete Audi svet kod kuće na svom ekranu kompjutera.

Za brojne goste koji su putovali iz celog sveta kako bi uživo videli proizvodnju Audija, brend nudi online alternativu sa AudiStream.

Između ostalog, mogu se videti procesi u delu za karoseriju modela Audi A3 i video snimci sa Audi A4 montažne linije. Pored toga, vodiči prezentuju tehničke detalje i odgovaraju na pitanja u dijalogu sa učesnicima.

Korisnici biraju segment koji žele da prate u trajanju od oko 20 minuta kao i željeno vreme učestvovanja a ponuđeni jezici su nemački i engleski. Ponuda je besplatna i dostupna je od 8. aprila.

Uživajte u sigurnosti svoga doma!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading