Nema ko ih ne jede za doručak! Evo koliko jedna prženica ima kalorija

Autor: Mediji

Lifestyle

19.02.2020

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema boljeg načina da se iskoristi stari hleb, nego napraviti od njega ukusne prženice koje vole da doručkuju svi od 7 do 77 godina, a i preko.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prženice iz raja izašle

Prženice su visoko pozicionirane kao omiljeni doručak mnogih od nas.

One su čudesan način da se iskoristi stariji hleb, a istovremeno porodica iznenadi ukusnim i aromatičnim doručkom. I kao što svi znamo, najlepše stvari u životu su ili nezakonite ili nam dodaju višak kilograma, pa tako dolazimo do pitanja koliko kalorija ima u jednoj prženici.

Jedna prženica težine oko 80 grama ima oko 195 kcal. Na prvi pogled to nije baš mnogo, ali obično prženice ukrašavamo još kaloričnijim stvarima i to je pogubno za našu dijetu i težinu.

Koliko god da su ukusne prženice s kiselim mlekom ne treba da preterujemo s njima, jer da biste potrošili kalorije od samo jedne, treba da trčite 15 minuta, ili da vozite bicikl ili da skijate 22 minuta, da plivate pola sata ili da isto vreme provedete u fitnes sali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading