Stevo Karapandža i Lepi Brka kuvaju za vas!
Kada se na jednom mestu spoje vrhunsko kulinarsko umeće i kvalitetni, ukusni sastojci, rezultat su zalogaji koji bude sva čula. Legendarni Stevo Karapandža i Lepi Brka, dvojac su koji već neko vreme na Kitchen TV-u priprema neka od najpopularnijih jela, dajući im uvek svoj lični pečat, što su na kulinarskoj radionici pokazali i uživo.
Svi prisutni imali su priliku da dobiju male savete velikih kulinarskih majstora i da kuvaju sa njima rame uz rame. Jedan od zanimljivijih recepata koji su podelili sa nama bio je i „Tartar sos lososa na bagetu sa raznim ukrasima”, koji se brzo i lako priprema, a učiniće da zablistate poput profesionalca.
Tartar sos lososa na bagetu sa raznim ukrasima
Sastojci: file svežeg lososa, crveni luk, maslinovo ulje, kapar, rotkvice, kornišoni, 1 limun, sveža mirođija, baget hleb, sušeni paradajz
Priprema: Lososa skinuti sa kože i izvući mu kosti pa ga seckati na sitne kockice. Naseckati na sitno luk pa pomešati sa lososom uz dodatak maslinovog ulja, soka limuna, soli, bibera i kapra. Baget naseći pa preko parčića ređati tartar od lososa i dodatke- sušeni paradajz, mirođiju, kapar, crveni luk i kornišone.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)