CRVENI TEPIH ZA VAŠE LJUBIMCE: Dovedite svoje mezimce da poziraju ispred profesionalnog fotografa

Autor:

Lifestyle

14.03.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar za obrazovanje i kulturu "Božidarac 1947" vas poziva da sutra u 19.00 dovedete svog ljubimca na "Pet Oskar" u galeriju Božidarca. Tamo će oni moći da prošetaju crvenim tepihom, a biće prisutni i profesionalni fotografi koji će da naprave profi fotke sa njima.

RepublikaFoto: Promo
I životinje mogu da šetaju crvenim tepihom

Cilj je širenje radosti kod ljubimaca i ljudi koji ih vole. Na događaju će biti prikazani posebno odabrani klipovi, trejleri i drugi video sadržaj ljubimaca koji su postali influenseri u digitalnom svetu. Organizatori mole sve zainteresovane da se prijave za fotografisanje na sajtu Božidarca.

Foto: Promo

Kao društvo, razvili smo svest da razmišljamo o našim kućnim ljubimcima kao našoj deci, podižu nam endorfine i čine nas srećnim. Oni su postali važan deo naših života i zbog im dajemo prostor da uživaju i da se zabave zajedno sa nama ovog petka - rekli su iz organizacije.

“Pet Oskar” će označiti i početak uvođenja pet friendly odluke u Božidarcu nakon što je i osnivač ustanove gradska opština Vračar takođe omogućila da ponosni vlasnici sa svojim ljubimcima mogu ući u prostorije opštine, a od sada i u galerijski i koncertni prostor Božidarca. Opština Vračar ima najveći broj vlasničkih pasa i prva je u Beogradu pokrenula ovu inicijativu i sprovela u praksi.

- U ovoj godini nastavićemo i energično da  promovišemo "usvoji, ne kupuj"  kako bismo kao društvo smanjili broj napuštenih pasa. Obucite svoju kucu ili macu za crveni tepih i pravac Božidarac - poručuju iz Božidarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading