ZIMOVANJE SA POZNATIMA: Omiljene zimske destinacije slavnih ličnosti

Autor:

Razonoda

01.02.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf otkriva gde da se zaputite ako volite da boravite na mestima gde se odmaraju ljudi iz sveta šou-biznisa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Belo drveće na Aspenu - omiljenoj planini poznatih u SAD

Svima je ponekad potrebno da otputuju negde i odmore se od svakodnevnih obaveza. Ova potreba ne zaobilazi ni poznate pevače, glumce i sportiste, a neki od njih su viđeni kako sa bližnjima uživaju u zimskim mesecima. Srpski telegraf otkriva gde najviše vole da se odmaraju poznati, pa ako želite da ih upoznate i, naravno, ako to možete da priuštite, bukirajte odmor na ovim mestima.

Aspen, SAD

Kada se u Americi spomene zimovanje, posebno ono prestižnije, svima na pamet prvo padne Aspen. Ovo skijalište, koje se nalazi u saveznoj državi Kolorado, poznato je po zimskim sportovima, ali i po mnogim luksuznim hotelima. Zbog toga je od druge polovine 20. veka postalo jedno od omiljenih destinacija poznatih. Hedonizam se navodi kao bitna stavka kada se govori u Aspenu, posebno zbog marihuane, koja je odnedavno postala legalna u Koloradu.

POPULARNI GOSTI: Maraja Keri, Hajdi Klum, Džek Nikolson, porodica Kardašijan, Opra Vinfri...

Sent Moric, Švajcarska

Ovo selo se nalazi na 1.856 metara iznad nivoa mora i klima je idealna za zimske sportove i odmor. Stručnjaci na ovom polju tvrde da je ovo mesto tačka rođenja zimskih sportova, a dosad su ovde dva puta organizovane Zimske olimpijske igre. Nekada je ovde redovan gost bio Alfred Hičkok, a nije bila retkost da se u toku zimskih meseci tu nađe i legenda komedije Čarli Čaplin.

POPULARNI GOSTI: Princ Čarls, Hju Grant, Džordž Kluni, Ivanka Tramp, Robert Deniro, Džon Travolta...

Kurševel, Francuska

Zima u Evropi ne bi bila zima kada se ne bi spomenuli Alpi. Ova masivna planina pruža mnogo prilika za zimski odmor i aktivnosti, a pojedina mesta često obilaze i popularni. Ako želite da se zimi odmorite kraljevski, onda bi trebalo da se odlučite za selo Kurševel u Francuskoj. Mnogo snega, predivna priroda, skijanje i uživanje neće izostati, a možda se sretnete i sa članovima kraljevske porodice.

POPULARNI GOSTI: Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton sa decom.

Džekson Hol, SAD

Slavne ličnosti koje žele da izbegnu gužvu i veliki broj obožavalaca se mnogo bolje odmore i više uživaju na manje poznatom mestu, a gradić Džekson Hol u Vajomingu je jedna od najvećih zimskih tajni u Americi. Nalazi se na 1.260 metara nadmorske visine i pruža istu zabavu kao i daleko popularnija planina u Koloradu - Aspen.

POPULARNI GOSTI: Džim Keri, Sandra Bulok, Kristina Riči, Uma Turman, Metju Mekonahi, Ron Hauard...

Verbijer, Švajcarska

Oni koji žele da vide poznate zimi odlaze u švajcarski Verbijer. Ovo mesto smatra se omiljenim skijalištem ne samo poznatih Švajcaraca već i slavnih ličnosti iz čitavog sveta. Zbog toga i ne čudi što su cene ovde veoma visoke. Pojedine vile koje se izdaju imaju ogromne površine i celokupno osoblje, pa i ne čudi što neke od njih koštaju skoro 200.000 dolara nedeljno.

POPULARNI GOSTI: Dejvid i Viktorija Bekam, Džejson Stetam, Bono, Džejms Blant...

Visler, Kanada

Grad Visler nalazi se severno od Vankuvera i spada u red najvećih skijališta u Severnoj Americi. Zbog toga su se na ovom mestu organizovale Zimske olimpijske igre 2010. godine. Osim skijanja i snoubordinga, posetioci mogu da se oprobaju i u ski-skokovima, a neretko će na ovom mestu sresti i poznate koji su došli da se odmore od upornih paparaca.

POZNATI GOSTI: Hajdi Klum, Džastin Timberlejk, Tom Kruz, Hilari Svonk...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading