(VIDEO) Najluđi aerodrom na svetu! Poželećete da ostanete na njemu

Autor:

Razonoda

02.08.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije svima boravak na aerodromu zanimljiv. Mali broj ljudi može da se pohvali da su se ludo zabavili na aerodromu čekajući avion.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedan putnik koji se predstavio kao Jusuf El Askari imao je priliku da proba kako izgleda spustiti se do gejta togoganom na svom putovanju kroz Šangaj.

U videu koji sledi možete videti El Askarija kako se spušta niz tobogan do Terminala 4. 


Kada se našao na toboganu on je počeo odmah da klizi. Vožnja je prilično brza, a može i da se čuje kako Askari ispušta par uzdaha tokom vožnje. Zaustavio se ispred poznatog šangajskog igrališta na aerodromu na kome se nalazi gomila mreže za penjanje.

- Nikada nisam video ništa slično na nekom aerodromu, nisam mogao da verujem da je stvarno sve dok se nisam spustio niz njega - rekao je on. 


Šangajski aerodrom ima još veći tobogan koji vodi do Terminala 3 i oni ga nazivaju najvećim toboganom na svetu koji se nalazi na aerodromu, piše Travelandleisure. Visok je oko 12 metara, tačnije kao četiri sprata neke zgrade. 

Kako bi imao priliku da se vozi toboganom, putnik mora da potroši 10 dolara u bilo kom restoranu ili radnji na aerodromu. Kupite ručak ili jastuk za putovanja ukoliko se nađete na ovom aerodromu i obezbedite sebi ludu vožnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading