Sedam se*s poza za nezaboravan Dan zaljubljenih!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

14.02.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je bolje da darujete partneru za Dan zaljubljenih od neverovatnog seksa?!

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Foto: Ilustracija

Što god da ste planirali za Dan zaljubljenih, činjenica je da će se priča završiti u zagrljaju vašeg partnera... A kad je već praznik ljubavi, neka i u krevetu bude praznično! Ovo je 7 poza koje će ovaj Dan zaljubljenih učiniti nezaboravnim.

Desert pre glavnog jela

Umesto klasičnog obroka, na kuhinjski sto poslužite sebe, a partneru dodajte čokoladni preljev. U ovoj igri postoji samo jedno pravilo, a to je da vas može uprljati bilo kojom hranom.

Druga strana notesa

Iskoristite svoju omiljenu scenu iz "Beležnice" i zaigrajte pod tušem, a onda obavijte noge oko njegovog struka i upustite se u vrući seks.

Vino i lenčarenje

Opustite se uz čašu vina i mazite u omiljenoj "spoon" pozi. Podignite gornju nogu kako biste mu omogućili put do klitorisa i dopustili mu da vas potpuno izludi.

Džek i Rous

Odglumite nezaboravnu scenu iz Titanika tako da oboje raširite ruke i noge. Neka vaš partner stane iza vas i penetrira dok se nežno držite za ruke.

Dva u jedan

Oboje lezite na bok i formirajte čuvenu pozu 69. Lagano savijte kolena i jedno drugo zadovoljite oralnim seksom koji zahteva minimalno truda, a daje maksimalan užitak!

Zli medvedić

Spustite se na sve četiri i nagnite prema napred poput prevrnutog medvedića. Neka vaš partner penetrira na kolenima stojeći iza vas. 

Bolji od čokolade

Čuli ste za čokolad bolju od seksa. Ova je poza bolja od bilo koje čokolade koju bi vam ikad mogao pokloniti. Lezite na ivicu kreveta i podignite noge u obliku slova V. Nek se vaš partner upusti u penetraciju dok vam malim vibratorom stimulira klitoris, a drugom rukom bradavice. Ova je poza stvorena za vaš potpuni užitak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading