Muškarci, ne brigajte! Veličina "alatke" nije ključ ženskog... orgazma!

Autor:

Lifestyle

14.03.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci često razmiljaju više o dužini svog penisa nego o tome kakav su ljubavnik! Da ne biste više zamarali moždane vijuge pročitajte kako da ženu dovedete do ludila u krevetu bez razmišljanja o tome "koliki mi je i da li je uopšte privlačim?".

Foto: Ilustracija

- Pre dobrog seksa morate zavoleti sebe i svoje telo. Kako biste se u potpunosti prepustili partneru i uživali u osjćaju, ne smete tokom seksa razmišljati jeste li mu privlačni. Najbolji način da se rešite tih problema je ogledalo. Skinite svu odeću, pa stanite ispred ogledala u kojem se možete videti od glave do pete. Na glas recite koje sve delove svoga tela ne volite i zašto, pa recite koje delove volite i zašto. Naterajte se da kažete barem deset onih koje volite. Na taj ćete način zavoleti svoje telo - savetuje autorka knjige "Niste glupi zato što želite da učite o seksu", Sara Loker.

S druge strane muškarci često brinu o veličini svog penisa, no ona nije bitna.

- Veličina penisa ne čini seks dobrim niti vas odličnim seksualnim partnerom. Suprotno tome, penis koji je predug može udarati njen cerviks i učiniti seks neugodno bolnim. Isto tako, preširoki penis može iziritirati vaginalni otvor. Ako je vagina preuska, dug penis neće moći ući do kraja - objašnjava autorka.

Važno je da vaš penis veličinom, oblikom i širinom odgovara vagini partnerke, bez obzira na to o koliko se centimetara radilo. Čak i ako je vaš penis "malen", to može biti korisno za analan i oralan seks.

- Seksualno zadovoljstvo postiže se kombinacijom emocionalnih, psiholoških i fizičkih komponenti, a ne veličinom penisa. Neki muškarci čak razmišljaju i o povećanju penisa operacijom. Ona se radi tako da se reže suspenzorni ligament, no time bi vaš penis samo izgledao veće jer operacija zapravo ne produbljuje penis. Radije naučite da volite svoj penis i kako da budete dobar ljubavnik - kaže Sara Loker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading