4 TAJNE MUŠKOG ORGAZMA: O ovome većina žena ne zna ništa

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

29.09.2017

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su jako dobro svesni svog tela, i ako vam kaže da nije znao da će tako brzo doživeti vrhunac, sigurno laže. Izuzetak jedino može da bude prilikom prvog polnog odnosa.

 

 

1. Muški mozak tada ne radi

Nema ga. Off... Mozak bye-bye. Muškarci pojma nemaju šta se događa tokom orgazma. To je situacija u kojoj su potpuno opušteni i ne razmišljaju ni o čemu. Iako traje samo sekundu ili dve, prolazi kroz celo telo i to je jedina stvar koja je u tom trenutku u fokusu. 

Žene često misle da u tom trenutku muškarci imaju nešto na umu. Jednostavno je - nemaju. 

2. Tačno znaju kada će doći do vrhunca

Nemojte verovati u priče o "slučajnoj" ejakulaciji. Svaki muškarac tokom seksa može osetiti nakupljanje sperme u penisu, piše Cosmopolitan. Izčovor "nisam bio svestan da sam toliko blizu" nije istinita.

Jedini izuzetak ovg pravila je prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna šta se događa ili šta radi.

3. Brži su sami

Svaki muškarac je poseban i svestan šta tačno treba da uradi da dođe do vrhunca. I to je jedini razlog zašto će puno brže to ostvariti sam.

Nije da je muškarcima draže da sve rade sami, ali što se tiče efikasnosti i brzine kojom dolaze do orgazma -  tada su jednostavno najbrži. Često će u samom seksu muškarci par sekundi pre vrhunca preuzeti kontrolu od žene. I to nije ništa loše. Samo je efikasnije.

4. Posle seksa muškarci treba da mokre

Poznato je da većina žena nakon seksualnog odnosa ide u toalet, ali ono što retko koja zna je da i muškarci nakon seksa trebaju da mokre.

Osušena sperma u penisu može da izazove nelagodu, ali i problem kod sedećeg mokrenja kada se može dogoditi da se zbog neprohodnosti mlaz razdvoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading