RUSKINJA POHVALILA SRPSKE MUŠKARCE ZBOG OVOGA: Od Rusa su BOLJI zbog čak PET STVARI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski muškarci osvojili su srce ove Ruskinje!

RUSKINJA POHVALILA SRPSKE MUŠKARCE ZBOG OVOGA: Od Rusa su BOLJI zbog čak PET STVARI (VIDEO)

Foto: TikTok/volimgelja

Angelina, mlada Ruskinja koja je svoju ljubav pronašla u Srbiji, podelila je na popularnoj društvenoj mreži TikTok svoja iskustva i zapažanja o srpskim muškarcima. Nakon dve godine provedene u Srbiji, Angelina je iznela svoje utiske i razloge zbog kojih su je srpski muškarci privukli.

Prioritet porodice i dece

Jedno od ključnih zapažanja koja je Angelina iznela jeste da su srpski muškarci posvećeni porodici i deci. Ona ističe da je bila iznenađena koliko vremena srpski muškarci provode sa svojom decom, što predstavlja jasnu razliku u poređenju sa situacijom u Rusiji gde, prema njenim rečima, nijedna od njenih drugarica nema oca.

Miran odnos

Drugi razlog koji je navela je da su Srbi mirniji i manje agresivni u poređenju s Rusima. Takođe, Angelina ističe da u Srbiji muškarci više poštuju žene, što je još jedan faktor koji je privukao njenu pažnju.


Sport i porodične vrednosti

Angelina je takođe primetila da se u Srbiji mnogi momci bave sportom, dok je u Rusiji to manje zastupljeno među mladim muškarcima. Takođe, istakla je da su u Srbiji porodične vrednosti i dalje prisutne, dok su u Rusiji kod mlađe generacije te vrednosti manje izražene, piše "Alo".

Različite reakcije na društvenim mrežama

Nakon objave o svojim iskustvima, Angelina je naišla na različite reakcije na društvenim mrežama. Dok su mnogi muškarci podržali njen stav, postavljajući pitanja o tome da li ima još slobodnih Ruskinja među njenim prijateljicama, bilo je i onih koji su se usprotivili njenom viđenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading