ZBOG OVOGA JE MIRKA VITKA I POSLE ČETIRI TRUDNOĆE: Za doručak napuni tanjir, a posle OVOG VREMENA se ne približava frižideru

Autor:

Lifestyle

03.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajne dobrog izgleda glumice Mirke Vasiljević.

ZBOG OVOGA JE MIRKA VITKA I POSLE ČETIRI TRUDNOĆE: Za doručak napuni tanjir, a posle OVOG VREMENA se ne približava frižideru

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mirka Vasiljević

Glumica Mirka Vasiljević ima četvoro dece sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Pored svakodnevnih obaveza i briga oko dece, ona se aktivno bavi i glumom. Jednom prilikom je rekla da iako ima mnogobrojne uloge koje je odigrala njen najveći projekat su deca. Sa 20 godina dobila je prvu bebu, sina, a zatim ćerku, potom ponovo sina i poslednja beba je devojčica.

Uglavnom prva pomisao na glumicu je "kako izgleda ovako dobro", a rodila je četvoro dece. Mirka Vasiljević poštuje određena pravila, a najkvalitetniji obrok u danu joj je doručak.

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad do ujutru, pa kada se probudite, može jači doručak - rekla je Mirka Vasiljević za Blic ženu.

Foto: Republika.rs

Kako Mirka Vasiljević održava vitku liniju

Sada je otkrivena i Mirkina dijeta pomoću koje je za dva i po do tri meseca skinula čak pet kilograma.

Doručak: kajgana sa šampinjonima, 30 gr ražanog hleba i 250 ml jogurta ( 1,5% mlečne masti)

Užina: 150 gr sezonskog voća po izboru i 20 gr pečenih badema.

Ručak: piletina sa tikvicama, plavim patlidžanom i paprikom.

Večera: mediteranska salata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading