(FOTO) GLUMCI NA REVIJI STEFANA ĐOKOVIĆA: Fantastičan spoj opere i mode

Autor:

Lifestyle

07.10.2018

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Tamara Dragičević snimila je seriju modnih fotografija u modelima Stefana Đokovića, mladog srpskog tenora i pijaniste koji će se modnoj publici prvi put predstaviti večeras revijom u hotelu Metropol.

RepublikaFoto: Aleksandar Šćekić
Tamara u haljini Stafana Đokovića

Poput Tamare, foto sesiju u Stefanovim modelima snimili su i glumac Slaven Došlo, kao  misica Milica Vukliš.

Na reviji će, pored modela, hodati brojne poznate ličnosti iz sfere filma, pozorišta, opere, mode među kojima su –Jelena Gavrilović, Ivana Dudić, Helen Babić, Slaven Došlo, Luka Raco, Dunja Kusturica, solistkinja Sanja Kerkez, Anđela Jovanović, supermodel Sofija Milošević, kao i Milica Vukliš koja je predstavljala miss Nemačke u haljinama Stefan Djokovich couture.

U izradi kolekcije korišćeni su visoko kvalitetni materijali, poput najfinijih svila, brokata, ručno vezenih dezena, 1200 ručno šivenih bisera.

Takođe, u izradi kolekcije korišćeni su i nesvakidašnji modni materijali kao što su metal i staklo, sa posebnim akcentom na konforu i nosivosti modela. 

Atmosferu revijalnih blokova karakterisaće duh opere, propraćen klasičnom muzikom. Pistom će hodati Karmen, Aida, Julija, Ana Bolen, Madam Baterflaj, Kraljica noći...

Teme koje prate kolekciju, pored drame opere, su moć i samostalnost žene, a isto tako i ekološki osvešćen pristup korišćenju eco – friendly materijala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading