OVIH 5 STVARI MORATE DA ZNATE PRE PRETPLATE NA YOUTUBE PREMIUM! I pored brojnih pogodnosti, ima i OGRANIČENJA!

Autor:

Razonoda

14.03.2024

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz sve ove karakteristike, planove i ograničenja, YouTube Premium nudi mnogo više od samo izbegavanja oglasa.

OVIH 5 STVARI MORATE DA ZNATE PRE PRETPLATE NA YOUTUBE PREMIUM! I pored brojnih pogodnosti, ima i OGRANIČENJA!

Foto: Shutterstock

Pre nego što se previše uzbudite i kliknete na pozivno dugme Nabavite YouTube Premium, postoji nekoliko stvari koje verovatno prvo niste znali o YouTube-u i njegovoj premium usluzi.

YouTube Premium predstavlja mnogo više od samog izbegavanja dosadnih oglasa. Sa eksperimentalnim karakteristikama, jeftinijim pretplatničkim planovima i ograničenjima strimovanja i preuzimanja, postoji mnogo toga što treba uzeti u obzir pre nego što se odlučite za ovu premijum uslugu, prenosi Kurir.

Eksperimentalne karakteristike

Pristup eksperimentalnim funkcijama je jedna od prednosti premium pretplate. Premium članovi imaju privilegiju da prvo istraže nove funkcije pre nego što postanu javno dostupne. Trenutno, jedina dostupna eksperimentalna funkcija za testiranje su Playables - igre koje možete igrati direktno sa YouTube-a.

Uslovi za jeftinije pretplatničke planove

Iako pojedinačne YouTube Premium pretplate mogu biti skupe, postoji nekoliko jeftinijih opcija kao što su godišnji plan, porodični plan za pet članova i studentski plan. Međutim, svi ovi planovi dolaze sa određenim uslovima i ograničenjima, kao što su lokacijske specifičnosti i uslovi za korišćenje porodičnog i studentskog plana.

Ograničenja strimovanja

Iako YouTube Premium omogućava strimovanje bez dosadnih oglasa, i dalje postoje određena ograničenja. Na primer, filmovi bez oglasa mogu se strimovati istovremeno na određeni broj uređaja, dok je ograničenje strimovanja video zapisa u kategoriji muzike podešeno na samo jedan uređaj u isto vreme.

Ograničenja za preuzete video snimke

Preuzimanje video zapisa za gledanje van mreže je jedna od najboljih pogodnosti YouTube Premium-a. Međutim, ova funkcija dolazi sa određenim ograničenjima, kao što je periodično isticanje preuzetih video snimaka i ograničen broj uređaja na koje se mogu preuzeti video snimci.

Premium pogodnosti i lokacije

YouTube Premium je trenutno dostupan na 110 lokacija širom sveta. Međutim, kada putujete van podržanih oblasti, možete privremeno izgubiti neke pogodnosti, poput reprodukcije u pozadini i preuzimanja. Ipak, pogodnosti YouTube Music-a ostaju dostupne i van podržanih oblasti.

Uz sve ove karakteristike, planove i ograničenja, YouTube Premium nudi mnogo više od samo izbegavanja oglasa. Pažljivo razmotrite sve aspekte pre nego što se odlučite da li vam ova premijum usluga zaista odgovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading