"BETMEN" ČUVA SAN O LIGI ŠAMPIONA: Ovo je neki novi Arsenal!

Autor:

Sport

25.11.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala ostvarili su novu pobedu u Premijer ligi. Nakon tri vezana remija, u 13. kolu "topdžije" su bile bolje na gostovanju Burnamutu sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Doneo pobedu Arsenal - Pjer Emerik Aubamejang

Kristal Palas, Liverpul i Vulverhempton, redom su nizali remije sa ekipom Unaja Emerija. Ipak, tome je jednom morao biti kraj, a zašto da ne na gostovanju jednom od prijatnih iznenađenja nove premijerligaške sezone.

Daleko od toga da je bilo lako, ali se ništa slično i nije očekivalo. Mnogo puta se u ovoj takmičarskoj godini ispotavilo da je domaćin tvrd orah za rivale te da nikome neće biti jednostavno da odnese ceo plen sa "Vitaliti stadiona". Ipak, dobro je počelo po goste jer je u 30. minutu Džeferson Lerma postigao autogol, ali je u nadoknadi prvog poluvremena oporavljeni Džošua King doneo izjednačenje "trešnjicama" i sa rezultatom 1:1 otišlo se na odmor.

Nastavak je pripao Arsenalu, a bio je dovoljan gol Gabonca Aubamejanga posle sjajne asistencije Seada Kolašinca. "Topdžije" se neće predati od borbe za Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading