SRPSKI AS PONOVO REŠETA MREŽE U FULAMU - Ranijeri: Naš Mitar je najbolji u Evropi!

Autor:

Sport

26.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović (24) ponovo rešeta i u Engleskoj. Najbolji strelac Lige nacija, novoformiranog takmičenja tokom kojeg je na šest mečeva za Srbiju postigao isto toliko golova, bio je apsolutni junak pobede Fulama nad Sautemptonom od 3:2 (2:1) u 13. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Mitrogol je sa dva pogotka srušio "svece" i bio najzalsužniji za tek drugi trijumf tima iz Londona ove sezone, a prvi posle devet kola. Nekadašnji golgeter Njukasla, Anderlehta i Partizana najpre je glavom u 33. minutu izjednačio na 1:1, da bi golčinom iz volej-udarca u 63. postavio konačan rezultat vredan tri boda, i to na debiju Klaudija Ranijerija (67) na klupi tima sa Krejven kotidža. As "orlova" je sa sedam pogodaka drugi strelac Premijer lige, a Italijan nije krio oduševljenje njegovim nastupom.

- Mitrović je jedan od najboljih napadača u Evropi. Dopada mi se kako je ekipa igrala, veoma sam srećan jer smo postigli tri sjajna gola. Aleksandar je zaista fantastičan golgeter - istakao je Ranijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading