RAMOS UZVRAĆA: Tužiću sve koji mi vređaju čast i ugled!

Autor:

Sport

26.11.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon informacija da je kapiten Reala 2017. godine pao na doping testu podigla se velika prašina u Španiji. Čekao se odgovor Serhija Ramosa na tvrdnje, a konačno su svi dočekali šta ima da poruči odlični defanzivac.

RepublikaFoto: instagram.com/sergioramos
Serhio Ramos

- Komplikovano je to pitanje. Moj pravni tim će se baviti tim optužbamna kao što su se Real i UEFA bavili u subotu. Tokom svoje profesionalne karijere sam prošao više od 300 testova i nikad nisam bio pozitivan ni na šta - rekao je Ramos, a prenose španski mediji.

On je potom pojasnio da je sve to bio pokušaj njegovog omalovažavanja.

- Naravno da ću preuzeti zakonske akcije protiv onih koji su probali da mi povrede čast i status. Za 15 godina nikad nisam odbio kontrolu. Oni koji su to izneli znaju da nisam uradio ništa nelegalno. Ako sam pokazao nešto dobro tokom svoje karijere, to je bilo na terenu i treninzima. Na vrhu sam talasa već dugo vremena i uživam u toj 'vožnji'. Svako kome se to ne sviđa može da uradi jedan test i sam - zaključio je Španac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading