"MUŠKIM STVARIMA" DO LE!

Autor:

Sport

29.11.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio da crveno-beli treba da podignu glavu posle poraza od Napolija i spremni dočekaju naredne utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Zvezda je poražena u Italiji 3:1 u petom kolu grupe C Lige šampiona i time je izgubila šanse da se domogne osmine finala tog takmičenja.

- Koštale su nas naše greške, primili smo tri gola, ali idemo dalje. Generalno smo igrali dobro, treba da nastavimo tako i da sledeće godine probamo da nešto napravimo u Ligi šampiona. Pre toga, neophodno je da podignemo glavu, okrenemo se našem prvenstvu, uzmemu duplu krunu i ponovo se nađemo u ovom takimčenju. Čestitam momcima na borbenosti - kazao je Borjan.

Srpski šampion je ostao u igri za treće mesto i Ligu Evrope, za to će mu biti neophodna pobeda nad Pari Sen Žermenom i poraz Liverpula od Napolija u poslednjem kolu.

- Još smo u igri za Ligu Evrope, ima šanse. Igramo protiv jakog protivnika, daćemo sve od sebe, nikad se ne zna, možda i prođemo. Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima tako možemo da iznendadimo i Pari Sen Žermen. U svakoj utakmici idemo na pobedu, pogotovo pred našim navijačima. Treba da izađemo sa dosta "muških stvari" i da probamo da pobedimo Parižane - zaključio je 31-godišnji čuvar mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading