Napoli odbio 103 miliona za štopera!

Autor:

Sport

01.12.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival Crvene zvezde u Ligi šampiona ekipa Napolija odbila je ponudu za svog igrača vrednu čak 103 miliona evra, a pogađate ko je zagrizao za štopera italijanskog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Kalidu Kulibali u duelu sa Benom

"Korijere delo Sport" donosi informaciju da je Aurelio De Laurentis odbio rekordnu ponudu za jednog defanzivca, te da je Mančester Junajted po svoj prilici prinuđen da pojačanje za štopersku poticiju traži na drugpoj adresi. Jer ako 103.000.000 evra nije dovoljno, stvar je jasna.

Italijani pišu da je Junajted pokušao upravo s tom cifrom da smekša Napolitance, međutim - nije uspeo.

Žoze Murinjo već duže vreme traga za centralnim defanzivcem, pominjao se čak i naš Nikola Milenković, ali nema sumnje da je "jače" ime prioritet za Đavole kojima je preko potrebno zvučno pojačanje kako bi zabašurili loše rezultate. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

- Na tržištu nemate šta da tražite ako ne ponudite lude cifre. Ili u suprotnom morate da se zadovoljite igračima druge kategorije. I opet ćete imati lude cifre za taj nivo kvaliteta - rekao je nedavno Murinjo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bobby Peru

01.12.2018 12:57

Ево даћемо им ми младог и перспективног Сумаилу за те паре. А добију приде гратис и Хајдина. Мада без шале и истини за вољу морам да кажем да у Хајдину има и те како потенцијала. Само треба мало додатног рада и више утакмица у ногама. Макар домаћих.