PARTIZAN DOBIO KORPU: Zvezda dovodi štopera koga "večiti" rival nije mogao da priušti!

Autor:

Sport

03.12.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Crvene zvezde nastavljaju da prave velike planove za januarski prelazni rok, pošto trenutno vode razgovore sa Milošem Kosanovićem koga je letos želeo Partizan, ali nije mogao da priušti njegove usluge.

RepublikaFoto: Starsport
Kosanović na pragu Crvene zvezde

Nakon što je dogovoren dolazak Nemanje Milunovića iz BATE Borisova crveno-beli bi da dodatno pojačaju poslednju liniju odbrane.

Prema navodima "Telegrafa" agenti defanzivca Standarda već su bili na stadionu "Rajko Mitić" i obavili prvu rundu pregovora. Kosanović je nekadašnji fudbaler apatinske Mladosti, Krakovije i Mehelena, a prošlu sezonu proveo je u turskom Gectepeu kao pozajmljeni fudbaler Standarda.

Kosanović ove sezone nije zadovoljan minutažom, odigrao je samo jednu utakmicu u šampionatu Belgije i ni on ni klub ne bi imali ništa protiv da promeni sredinu već ove zime.

Zanimljivo je da je Kosanovića u letnjem prelaznom roku želeo Partizan, ali su se finansijske prepreke isprečile u realizaciji transfera pošto su njegova primanja bila preveliki zalogaj za crno-bele.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading