Ronalda i dalje peku rane od Reala: Mesi u Madridu

Autor:

Sport

05.12.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

River Plata i Boka Juniors trebalo bi da u nedelju u Madrid odigraju revanš meč finala Kopa Libertadores. Meč će, ako ga bude, biti odigran na Santijago Bernabeu a iz lože će ga, između ostalih, po pozivu Fudbalskog saveza Španije, pratiti Lionel Mesi. Kristijano Ronaldo odbio je poziv.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Fudbalski savez Španije uputio je nekoliko pozivnica aktivnim i bivšim igračima za meč između Rivera i Boke koji bi trebalo da bude odigran u nedelju na Santijago Bernabeu.

Zvezda Barselone Lionel Mesi prihvatio je poziv i biće među posebnim gostima na stadionu, ali u loži neće biti nekadašnjeg igrača Reala Kristijana Ronalda.

Kako je preneo španski As pozivajući se na izvore bliske portugalskom fudbaleru navodi da je za Ronalda još uvek rano da se vrati na Bernabeu jer nije u potpunosti "zalečio rane zbog letošnjeg odlaska iz kluba sa kojim više nije u dobrim odnosima".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading