Ništa od otvaranja stadiona za Srpsku Novu godinu

Autor:

Sport

11.12.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem i Mančester junajted je trebalo da odigraju prvi meč na novom stadionu londonskih pevaca 13. januara. Međutim čak je i taj termin pod znakom pitanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Totenhem

Novi stadion od 62 hiljade mesta je trebalo da bude otvoren početkom aktuelne sezone. Prvi rok je bio sredina septembra, zatim je pomren za jesen, da bi aktuelni termin trebalo da bude 13. januar. Tada je utakmica Totenhema i Junajteda, a kako stoje stvari i taj meč bi trebalo da se odigra na "Vembliju". 

Novi stadion Spursa neće do sredine januara dobiti sve sertifikate koji se tiču bezbednosti pa je to najveći problem zbog čega će se desiti novo odlaganje.

 Totenhem će inače predstojećeg vikenda pozvati 6000 navijača u obilazak novog stadiona, a to će takođe biti test događaj. Ipak kako bi dobio sertifikat, novi stadion mora da ugosti tokom jednog vikenda veći test događaj, a problem je što policija ne može da ga obezbeđuje zbog drugih mečeva u Londonu tokom prazničnog perioda. 

Tako će Totenhem možda prvi meč na novom stadionu igrati tek možda 30. januara protiv Votforda, ili 2. februara protiv Njukasla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading