Sažaljevam Pogbu: Frustrirujuće je kada ga gledate, ali kriv je i Murinjo

Autor:

Sport

14.12.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije blistao Pol Pogba u sredu u porazu Mančester junajteda od Valensije u Ligi šampiona. Ali, to čini se više nije vest. Nakon meča Majkl Oven imao je šta da kaže o franscuskom igraču, ali i o Žozeu Murinju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

- Po mom mišljenju, Pol Pogba bi mogao da bude vrhunski igrač, u određenom timu na određeni način. Nervira me ono što gledam iz nedelje u nedelju jer znam da je mnogo bolji od onoga što nam prikazuje. Skoro da ga sažaljevam jer mislim da način na koji tim igra i način na koji ga trener vodi nisu pravi da iz njega izvuku najbolje - rekao je Makl Oven nakon meča Valensije i Junajteda.

- Verujem da menadžer treba da preuzme deo odgovornosti zbog sistema igre i načina na koji vodi tim. Sećam se kada je tek došao, pokušavali su sa raznim igračima i formacijama da izvuku najbolje iz njega. Žao mi je što je tako. Znam da je za igrača to frustrirajuće, ali kada ga gledate imate osećaj da je to neko od 16 ili 17 godina ko još uvek uči kako da igra fudbal - dodao je Oven.

- Donosi previše loših odluka na terenu, što je frustrirajuće. Da igra kod Gvardiole ili kod Klopa mislim da bismo bili u mogućnosti da ga gledamo i kažemo da je među nekoliko najboljih igrača na svetu. Ali, u ovom trenutku to ne možemo da kažemo - zaključio je Oven.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading