Kasiljas poručio Murinju da je vreme za penziju

Autor:

Sport

17.12.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni španski golman Iker Kasiljas u zavijenoj formi napao je nekadašnjeg trenera Žozea Murinja sa kojim ima neraščišćene račune još iz doba kada su bili u Realu.

RepublikaFoto: instagram.com/ikercasillas
Iker Kasiljas

Naime, 37-godišnji čuvar mreže Porta saglasio se sa pisanjem portugalske štampe da je životno doba u kome se nalazi pravi trenutak za kraj karijere, ali (ne lezi vraže) nije sve stalo na tome, već se u nastavku obrušio na Murinja.

Španac je upitao najtiražnije listove u Portugalu kada je vreme da se jedan trener povuče iz fudbala, očigledno aludirajući na Murinja koji je u nedelju uveče potučen na gostovanju Liverpulu rezulatom 3:1.

- Prema pisanju portugalskih novina, neko je rekao da se igrač poput mene, koji ima 37 godina, nalazi blizu penzije. Potpuno se slažem s tim. Ipak, moje pitanje je istim tim novinama je: Kada je reč o trenerima, u kom trenutku postaje jasno da više ne mogu voditi jedan tim? - pitao je Kasiljas. 

Već od ranije je poznato da Kasiljas i Murinjo ne sviraju po istim taktovima, pa je zbog nesuglasica koje datiraju od zajedničkog boravka u Madridu njihov odnos zaleđen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading