ZVEZDA DOVODI KAO NA TRACI: Stiže najtalentovaniji igrač iz Bosne!

Autor:

Sport

25.12.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je izuzetno aktivna na transfer pijaci, a samo što su navijači Zvezde mogli da saznaju da postoji interesovanje za golmana Nikolu Vasiljevića, kao i za napadača Zlatibora Dejana Vidića, došli smo do informacije da je na meti crveno-belih i jedan od najvećih talenata u Bosni i Hercegovini.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

U pitanju je fudbaler Borca iz Banja Luke, Vladan Danilović, koji je i mladi reprezentativac BiH.

- Stigao mi je poziv Zvezde, ali nije tačno da smo dogovorili transfer. Zvezda je ime svi to znamo ali prvenstveno gledam sebe i klub, ne želim nigde da budem broj samo, bitno mi je da igram i da sam zadovlljan, u narednom periodu ću odlučiti - rekao je Danilović za "Telegraf".

Danilović igra na poziciji zadnjeg veznog, a karijeru je počeo u Sutjesci iz Foče, odakle je na leto 2016. godine prešao u Borac iz Banja Luke. Prvo je igrao u mlađim kategorijama, da bi sada postao i standardni prvotimac.

U tekućoj sezoni je u Prvoj ligi Republike Srpske odigrao 14 utakmica i dao jedan gol, dok je odigrao i dva meča u Kupu BiH, gde je jednom zatresao mrežu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading