Ovo je Zvezdin plan priprema!

Autor:

Sport

25.12.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su na zasluženoj pauzi, a već sad je poznat plan zimskih priprema.

RepublikaFoto: Starsport

Šampion Srbije tokom proleća će nastojati da odbrani državni tron, ali i da se posle 12 godina okiti duplom krunom. Izabranici Vladana Milojevića u pripreme za izazove koji im predstoje u 2019. godini krenuće okupljanjem u Beogradu 10. januara, a četiri dana kasnije otputovaće u Terme Čatež.

U dobro poznatoj i već tradicionalnoj bazi u Sloveniji crveno-beli će se fokusirati na rad na fizičkoj pripremi, i uvertira u jači ritam trajaće do 23. januara za kad je zakazan povratak u srpsku prestonicu.

Zvezdini prvotimci će u Beogradu provesti tri dana, a 26. će terene u Ljutice Bogdana zameniti toplijim krajevima. Završnu fazu pripreme za drugu polusezonu lider Superlige odradiće u Antaliji, gde će imati i pet provera.

Crveno-beli će u čuvenom turskom letovalištu biti smešteni u hotelu „Regnum“ sve do 9. februara kada će se vratiti u Beograd.


Po povratku u Srbiju, tim će imati nedelju dana da se adaptira na domaće uslove i obavi poslednje pripreme pred zvaničnu premijeru u 2019. koju će pred svojom publikom odigrati protiv Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading