SALAH POSTAVIO ULTIMATUM: Ako dovedete Dabura, ja idem! Razlog nema veze sa sportom!

Autor:

Sport

26.12.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Liverpula žele da dovedu golgetera iz Salcburga, Munasa Dabura, ali to se nimalo ne dopada jednom od najboljih iz redova "Redsa", Mohamedu Salahu koji je zapretio odlaskom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

Kako pišu izraelski mediji, zbog osetljivih političkih odnosa između Daburovog Izraela i Egipta Salah je odlučio da čelnicima Liverpula odmah stavi do znanja kako ne želi da mu saigrač bude Izraelac. 

Liverpul je u potrazi za adekvatnom zamenom za Roberta Firmina i logičan izbor je bio na Daburu, koji je na 30 mečeva ove sezone postigao impozantnih 20 golova, od kojih su dva protiv Crvene zvezde u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

Fudbalski kvaliteti su jedno, a animozitet među igračima sasvim drugom, pa će u narednim danima biti mnogo jasnije da li će politika nadjačati sport, odnosno da li će autoritet Salaha na "Enfildu" doći do izražaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading