Partizan odustao od borbe!

Autor:

Sport

10.01.2019

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, izjavio je da neće žuriti kada su u pitanju pojačanja u januarskom prelaznom roku.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Ivica Iliev

Prioritet je ofanzivna linija tima, traže se igrači sa drugačijim karakteristikama od ovih koji su trenutno tu, a od dolazaka će zavisiti i odlasci.

- Jednostavno, nigde ne žurimo. Iz prostog razloga: neće ni da bude previše promena, tri-četiri nova igrača, verovatno. U principu, mora da se pogodi! Naravno, to nikad ne znate. Potrebno je da budemo obazrivi. Verujem, u najkraćem roku, do kraja treće sedmice januara. Nije nam o glavu, što se kaže, tek je početak priprema, akcenat je na fizičkoj spremi, ako i stignu za desetak dana neće nešto previše da izgube. Tražimo igrače u ofanzivnom delu, različitih karakteristika od onih koje imamo. I na bekovskim pozicijama, verovatno. Odlasci će zavisiti od dolazaka, a sve će se najverovatnije dogoditi do puta u Tursku- rekao je Iliev za "Sportski žurnal".

Iliev je istakao šta su prioriteti za naredni period.

- Postavili smo prioritete: mnogo mladih igrača, to je već praksa poslednjih godinu. Škola je izbacila, ili tek će, četiri-pet vanserijskih igrača, pravimo bazu da u naredne dve-tri godine budemo dominantni. Svesni smo situacije, moramo da se pogledamo u ogledalo, lažnom borbom možemo sebi da naškodimo. Pokažimo ove polusezone da smo na pravom putu, da stvaramo vrhunsku ekipu, kadru da pobedi svakog- zaključio je sportski direktor crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading