Večita borba "večitih": Crveno i crno-beli "zagrizli" za istog igrača

Autor:

Sport

23.01.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smanjuje se interesovanje za mladog reprezentativca Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gajić

Defanzivac Bordoa, Milan Gajić, mogao bi da se vrati u Srbiju u januarkom prelaznom roku, a ostaje da se vidi da li će obući dres Partizana ili Crvene zvezde, mada ne treba otpisivati ni ponude iz inotranstva.

Crno-beli su ove zime prvi konkretno iskazali interesovanje za Gajića, ali prema nekim informacijama nije bio zadovoljan ponudom kluba iz Humske.

Sportski žurnal je naveo da Crvena zvezda nije odustala od člana šampionske generacije sa Novog Zelanda i da se na "Marakani" intenzivno razmišlja o njegovom dovođenju već ove zime.

Gajić ima ugovor sa Bordoom do juna 2020. godine, pa se i "žirondinci" pitaju u ovom slučaju, a večiti rivali će imati konkurenciju u nekim holandskim klubovima koji takođe žele srpskog internacionalca.

Izvesno je da u Bordou ne računaju na Gajića, s obzirom da je ove sezone odigrao samo dve utakmice za ovaj francuski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading