Grad kao jaje i poplave dočekali Zvezdu i Partizan u Turskoj!

Autor:

Sport

28.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimske pripreme za fudbalske timove uglavnom znače beg od hladnih uslova u tople krajeve. Tako su i ove sezone razmišljali čelnici Crvene zvezde i Partizana, koji su za lokaciju odabrali Tursku.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa poslednjeg okršaja "večitih"

Prvo su crno-beli stigli u Belek i već prvog dana izašli da treniraju, međutim, po podne su morali ranije u svlačionicu. Zasuo ih je grad veličine jajeta!

Sa druge strane, izabranici Vladana Milojevća su u komšiluk, u Antaliju, stigli dan kasnije, a njihov let pratile su jake turbulencije, koje je izazivao olujni vetar.

PIJAVICE NA NEBU

Srpski šampion već je morao da menja lokaciju za prvi deo priprema upravo zbog vremenskih uslova, pa su umesto predviđenog putovanja u Sloveniju morali da idu na Kipar. Ništa bolje nisu prošli ni u Antaliji, u kojoj ih je sačekao jeziv prizor slupanog aviona i stepeništa za putnike, a u gradu je prava katastrofa zbog tornada, koji ruši sve pred sobom. Četa Vladana Milojevića (48) ostaće u Turskoj do devetog februara i odigrati pet kontrolnih mečeva.

RUMUN U ŠOKU

Milojevićev kolega Zoran Mirković (47) morao je zbog nenormalnih uslova da prekine trening već prvog dana i vrati ekipu u hotel. Krilo crno-belih Gabrijel Enake (28) ostao je šokiran vremenskim nepogodama, pa je upitao jednog od saigrača da mu objasni ovu pojavu.

- Šta je ovo, brate, šta se dešava? - upitao je zabrinuti Rumun, koji se očigledno nije ranije susretao sa takvim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading