Sergejev Lacio imao uvodnu reč, ali je Ronaldova bila poslednja!

Autor:

Sport

27.01.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom od derbija 21. kola italijanske Serije A, fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu u Rimu pošto su savladali Lacio sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ono pravo  odigrali se u drugom poluvremenu, fudbaleri Lacija su polako stezali obruč oko gola gostiju i napokon stigli do vođstva sasvim slučajno.

Igrao se 59. minut kada je Emre Džan loše reagovao nakon kornera Luisa Alberta i nehotice sproveo loptu u svoju mrežu. I pored primljenog gola, fudbaleri Juventusa su bili nemoćni u nastavku susreta, Rimljani su mogli do barem još jednog gola pošto su svoje prilike propuštali Imobile i Luis Alberto, ali onda je usledila kazna.

Povukao je Bernardeski kontru u 74. minutu, poslao loptu u kazneni prostor gde se ona odbila Žoau Kanselu koji nije imao težak zadatak da savlada Berišu. Onda se desilo već viđeno kada igrate protiv Juventusa. Dok je Lacio spuštao ritam i pokušavao da mirno privede utakmicu kraju, dogodila se prava glupost kapitena Rimljana Senada Lulića koji je napravio veoma naivan penal u 87. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Minut kasnije, nemilosrdan sa bele tačke bio je Kristijano Ronaldo koji je svojim 15. pogotkom u Seriji A doneo veoma važan trijumf svojoj ekipi.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading