DAN ODLUKE: Ko to ide iz Partizana?

Autor:

Sport

31.01.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma uzbudljivo moglo bi da bude do kraja dana u klubu iz Humske. Partizan na sve načine pokušava da dođe do zarade u smiraj zimskog prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Odavno se nije dogodilo da FK Partizan ostane bez ikakve zarade u toku jednog prelaznog roka. Crno-beli ove zime nisu prihodovali ni evro od prodaje igrača i zbog toga dan pred nama ima veliki značaj za klub iz Humske.

Do kraja dana Partizan će pokušati da realizuje jedan ili dva odlazna transfera, a najbliži su odlasku Svetozar Marković, Saša Zdjelar i Marko Janković, odnosno Rikardo Gomeš.


Za mladog štopera i crnogorskog reprezentativca postoji interesovanje iz Italije, dok je Saša Zdjelar ove zime povezivan sa francuskim Bordoom.
RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Juče su se pojavile konkretne informacije vezane za moguće transfere Svetozara Markovića i Marka Jankovića. Torino, Sasuolo i Đenova zainteresovani su za mladog štopera i Partizan očekuje zaradu od oko 4.000.000 evra.


Marko Janković je interesantan Spalu, navodno je stigla ponuda od 1.800.000 evra za crnogorskog reprezentativca koji pakuje kofere i čeka signal kuda da krene, na potpisivanje ugovora sa novim klubom ili u Antaliju na pripreme.
RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

Ukoliko bi Janković prihvatio ponudu Spala crno-beli bi inkasirali 900.000 evra jer bi ista cifra otišla u kasu Olimpijakosa, shodno dogovoru koji je Partizan postigao sa grčkim klubom kada je dovodio Jankovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading