TREĆA SREĆA: Partizan upisao pobedu - Savladan stalni učesnika Lige šampiona

Autor:

Sport

03.02.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva poraza iz isto toliko prijateljskih utakmica, fudbaleri Partizana su u trećoj upisali pobedu, i to protiv Šahtjora iz Donjecka - 2:0.

RepublikaFoto: partizan.rs
FK Partizan

Češki Slovan je bio bolji od crno-belih, baš kao i poljska ekipa Krakovije, oba puta bio je minimalni rezultat - 1:0.

Ipak, pred ekipom Zorana Mirkovića pao je ukrajinski šampion i redovni učesnik Lige šampiona Šahtjor.

Partizanu je prednost doneo napadač Nemanja Nikolić u devetom minutu, posle sjajne reakcije u kaznenom prostoru Šahtjora. Primio je loptu i uspeo da se snađe pored odbranbenog igrača, te da matirao iskusnog Pjatova za 1:0. 


Crno-beli su duplirali prednost. Posle jednog, usledio je gol drugog napadača. Ovoga puta precizan je bio crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić koji je postavio konačan rezultat.

U nastavku meča po nekoliko dobrih prilika na obe strane, a treba istaći sjajnu odbranu Vladimira Stojkovića u 80. minutu meča. Precizan šut, upućen van kaznenog prostora išao pravo u rašlje, a golman crno-belih je uspeo da odbrani, i do kraja meča sačuva svoju mrežu netaknutom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading