MIRKOVIĆ: Ovako treba da bude stalno

Autor:

Sport

03.02.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta briga i pesimizma među navijačima Partizana donele su prethodne dve utakmice crno-belih na pripremama u Beleku u kojima je tim Zorana Mirkovića poražen od češkog Libereca i poljske Krakovije sa po 1:0, ali danas smo videli sjajnu reakciju ekipe, i to protiv do sada najtežeg rivala na pripremama, ukrajinskog Šahtjora iz Donjecka.

RepublikaFoto: http://partizan.rs
FK Partizan

Partizan je ovaj meč dobio sa 2:0, a u prvoj reakciji posle trijumfa, Zoran Mirković je izrazio veliko zadovojstvo.

- Odigrali smo čvrstu, disciplinovanu utakmicu, taktički smo dosta dobro stajali, pogotovo defanzivno. Igrali smo protiv veoma jakog protivnika i moram da budem zadovoljan. Tako treba da bude stalno - zaključio je Mirković.

Veliku pomoć na terenu Mirković je imao i od sjajnog golmana i kapitena u današnjem meču Vladimira Stojkovića.

Ne samo da je popularni Stojke odlično obavio svoj posao, uz nekoliko maestralnih intervencija, nego je i svih 90 minuta savršeno komandovao ekipom, ne dozvolivši ni trenutak nepažnje ili opuštanja posle ubedljivog vošstva.


- Generalno, posao mi je da vodim najbolje ekipu, tako povećavam i vid koncentracije, kako svoju,. tako i čitave ekipe, nemam pravo na pad koncentracije - poručio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading