Crno-beli odbili četiri miliona, napadač ostaje u Beogradu!

Autor:

Sport

04.02.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdah olakšanja među Grobarima: Rikardo Gomeš, najbolji strelac Partizana tokom jesenje sezone, predvodiće napad crno-belih i na proleće. To je rezultat nerealizovanog transfera u Saudijsku Arabiju, iako je jedan tamošnji klub bio izuzetno izdašan kada su finansije u pitanju.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri Partizana

Arapi su u Humsku 1 dostavili ponudu vrednu čak 4.000.000 evra, tim novcem mogao bi Parni valjak sasvim pristojno da živi nekoliko meseci, međutim, do potpisa nije došlo, pa napadač sa Zelenortskih Ostrva ostaje na raspolaganju stručnom štabu. Kako se može čuti, posao nije realizovan zbog toga što klubovi nisu pronašli zajednički jezik oko modela isplate. Arapi su sve vreme insistirali da pomenutih 4.000.000 evra dostave u ratama, Partizanu to nije odgovaralo iz više razloga, a kao jedan od ključnih izdvaja se skučen prostor za pronalazak odgovarajuće zamene strelcu 14 golova u prvom delu sezone.

Vagajući između "novca na lastiš" i Rikardovog doprinosa na terenu, crno-beli su odlučili da je bolje da letošnju akviziciju iz portugalskog Nasionala zadrže. Bar do kraja sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Prelazni rok u Saudijskoj Arabiji završava se u ponoć i šanse da se 27-godišnji centarfor otisne na Bliski istok ne postoje, ali... Tržište je i dalje otvoreno u Kini, traje sve do 28. februara, a šuška se da i tamošnji klubovi spremaju ponudu za Rikarda. E, sad: dan ranije na programu je 159. večiti derbi i ne bi bilo zgodno da, posle Marka Jankovića (otišao u italijanski SPAL) Zoran Mirković ostane bez još jednog aduta, u trenuku kad je prolećna sezona već počela. S druge strane, koliko bi Azijati ponudili, jer je odavno jasno da srpski klubovi, pa i Partizan, žive od prodaje igrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading