Mrkela potvrdio: Ostali detalji oko Ivanića

Autor:

Sport

06.02.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda dogovorila je još jedno veliko pojačanje ove zime, stiže i Mirko Ivanić.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

- Posao oko dovođenja Mirka Ivanića je zapravo završen. Ostali su samo neki sitniji detalji. On se nalazi takođe u Turskoj na pripremama sa BATE Borisovim. Očekujemo da uskoro otputuje u Beograd na potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom.

- Dolascima njega i Gajića mi smo, kada su kupovine u pitanju, završili zimski prelazni rok. Ali, kao što znate postoje tržišta u kojima do kraja februara je moguće zaključiti transfer tako da ne isključujem mogućnot da nas beko napusti. Da su Ben i Marin imali polune svi znate, ali postoji još nekoliko naših fudbalera koji su traženi, ponuda imamo. Sve je moguće do kraja febrara da se desi.

- O finansijskim detaljima transfera Mirka Ivanića moraćete da pitate Zvezdana Terzića. Mi iz sportskog sektora smo zadovoljnim uspešno obavljenim poslom.

Tako će zvezdaška javnost dočekati još jedno pojačanje posle Milana Gajića, Miloša Vulića, Nemanje Milunovića, Alekse Vukanovića i Erika Jirke, odnosno Dejana Vidića koji je poslat u Zemun na pozajmicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading