Bivši trener Zvezde pretenduje na klupu Srbije

Autor:

Sport

06.02.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Božović i ove sezone radi u Rusiji, gde je maltene ko na domaćem terenu, posle godina provedenih u tamošnjem klupskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

Nekadašnji trener Crvene zvezde sada vodi ekipu Krila Sovjetov, a danas će njegov tim od 15 časova odmeriti snage sa Partizanom na pripremama u Antaliji.

Duel sa crno-belima kod Božovića neminovno vraća uspomene na period kada je bio na klupi Crvene zvezde, kada je bio veoma blizu šampionske titule sa crveno-belima, ali je Partizan pod vođstvom Marka Nikolića u finišu sezone 2016/17 uspeo da napravi preokret i osvoji ne samo titulu, nego i Kup Srbije.

Kako danas Božović gleda na taj period, objasnio je u izjavi za ''Žurnal''.

- Od Partizana je stvoren neverovatan pritisak da nam je titula nameštena, ne zaboravljaju se te nekorektne izjave s njihove strane. Kroz spinovanje u medijima napravili su negativnu atmosferu i na kraju nismo izdržali. Utakmica sa Voždovcem boleće me dok sam živ, tu je bilo svačega, teško mi je bilo da slušam po Beogradu priče kako je "Grof" izgubio nameštenu titulu. Velika sramota ih ljudi - istakao je Božović.

Reprezentaciju Srbije je još ranije komentarisao posle Mundijala u Rusiji, a sada je mnogo konkretniji na tu temu.

- Sigurno ću jednog dana biti selektor Srbije - poručio je Božović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading