MILOJE ODBIO 3,2 MILIONA EVRA!

Autor:

Sport

08.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I da mi ponude milione, bilione, ne boj se ti, Zvezdo, ostaću kraj tebe! Čuvenu pesmu "Delija" očigledno pevuši i trener crveno-belih Vladan Milojević (48) jer kako drugačije objasniti da nije želeo ni da čuje za nepristojnu ponudu koja mu je stigla iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Pred stratega šampiona Srbije stavljen je ček sa godišnjom platom od 3.200.000 evra ako preuzme El Ain. Međutim, ni novac ni činjenica da je baš taj tim igrao nedavno finale Svetskog prvenstva za klubove protiv Reala (1:4) nisu nadjačali ljubav prema Zvezdi, na čijoj je klupi Miloje do sada sedeo 93 puta na zvaničnim mečevima.

NEMA ZALETANJA

- Vladan nije čovek koji bi pojurio za parama. O tome najbolje svedoči podatak da na Marakani zarađuje 40.000 evra mesečno, gotovo sedam puta manje na godišnjem nivou nego što su mu Arapi ponudili. Miloje smatra da još nije završio posao u Zvezdi. Jeste osvojio titulu, odveo je klub u Ligu šampiona, ali glad za trofejima je time postala još jača. Koliko na leto može da osvoji duplu krunu, koju klub čeka 13 godina, što je nedavno i istakao kao prioritet. S druge strane, ni Zvezda se nije zaletela i pristala na dva miliona evra obeštećenja jer trener ima ugovor do 2020. godine. Svesni su da bi to poremetilo hemiju, a ona je vrednije od novca koji će se višestruko vratiti ako se ponovi prošlogodišnji uspeh - priča za Srpski telegraf izvor dobro upućen u dešavanja u Zvezdi.

MAMIĆEV NASLEDNIK

Da je pristao na ponudu El Aina, Milojević bi mogao da nastavi da radi svojim stilom jer su u klubu već navikli na mentalitet i filozofiju trenera sa naših prostora. Naime, prethodni stručnjak na klupi tima iz Emirata bio je Zoran Mamić, brat čelnika Dinama Zdravka Mamića, koji je u dva navrata gotovo deceniju boravio na Maksimiru. On je otišao posle susreta sa Realom, a upravo zbog kontinuiteta su u El Ainu poželeli Srbina na klupi, ali im želja neće biti uslišena jer novac očigledno ne može sve da kupi.

Generalka protiv Maribora

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće ovog petka (15.00, Arena sport 1) poslednji meč na pripremama u Turskoj. Zato je očekivano da će trener Vladan Milojević za generalnu probu pred povratak u Srbiju na teren izvesti najjači sastav, verovatno onaj koji će se suprotstaviti Vojvodini 16. februara u prvom prolećnom, odnosno 22. kolu Superlige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading